hitelek

Hitelek kényelmesen, sorban állás nélkül. Országos hálózat, országos hitel ügyintézés. Kalkulálj. Add meg elérhetőséged. Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre.

hitelek

hitelek
 • Fogyasztóbarát Lakáshitel
 • lakás vásárlásra
 • új lakás vásárlásra
 • Lakásfelújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Áthidaló hitel
 • Hitel Telekvásárlásra

Támogatott lakáshitel

 • Támogatott lakáshitel új lakás vásárlására, építésére többgyermekes családok részére, használt lakás vásárlására, új lakás vásárlásra, építkezésre, bővítésre
 • Támogatott lakáshitel korszerűsítésre
 • Építkezés, felújítás, bővítés, korszerűsítés
 • Építési hitel

személyi kölcsön

Néhány nap alatt elérhető. A viszonylag könnyen elérhető.

Támogatott lakáshitelek

A lakáshitel kalkulátor által Ön rögtön a legkedvezőbb havi törlesztő részlettel rendelkező hitelkonstrukcióról tájékozódhat, hiszen Hitelkalkulátorunk a legalacsonyabb kamatlábbal rendelkező hitelterméket jeleníti meg pénzügyi partnereink hitelkonstrukciói közül.

2010-től már törvény szabályozza, hogy egy hitel ajánlatnak milyen elemeket kell tartalmazni. Kollégáink ezeken a kötelezően előírt pontokon túl személyes tapasztalataikat és saját véleményüket is megosztva javasolnak többféle lehetőséget, melyek közül a döntést természetesen Ön hozza meg. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb hiteltermékeket.

C&I HItelnet tagjaként országos hálózattal az egész országból vállaljuk a hitelek ügyintézését.

Lakás hitelek, személyi kölcsönök díjmentes, gyors ügyintézése. Lakáshitel kalkulátorunk részletes tájékoztatót ad a hitel feltételeiről.

Kérjük ügyfeleinket, hogy vegyék figyelembe, hogy a lakáshitel felvételénél a BAR / KHR lista kizáró tényező.

Lakáshitel ügyintézés

Amennyiben nem szerepel a Bár listán, adja meg az elérhetőségét, és hogy melyik település környékén szeretné a hitelt felvenni. Minden, ami a lakáshitel ügyintézéssel kapcsolatos előre előkészítünk, hogy Önnek vagy Neked már csak a kiválasztott bankfiókba az aláírásra kelljen megjelenni. Ez sajnos kötelező, megjelenési kötelezettség van a hitel felvételénél, ezen kívül mindent intézünk. A kiválasztott bankba is segítünk eljutni, ha ez akadály lehet. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a hitelfelvétel céljára használjuk fel. Részletesebb tájékoztató az adatkezelési szabályzatban olvasható. Tisztában vagyunk, hogy személyes adatait nem szeretné megosztani. Amennyiben nem szeretné megadni személyes adatait (név, cím, telefon), akkor keresse fel személyesen a bankfiókot, online hitelt anonim személyeknek nem tudunk ajánlani. A hitelkalkulátor tájékoztatást ad a az éves kamat, kamatperiódus, alapkamat, THM, törlesztő részlet, összesen visszafizetendő összegről. Adósminősítés eredményétől függően a legkedvezőbb és a legmagasabb elérhető kondíciókkal. Ezen kívül tájékoztatást ad a kezdeti költségekről is, mint a Földhivatali költség, Földhivatali költség, Folyósítási jutalék, Helyszíni szemle díja, és a Hitelfelvétel költségéről. Lakáshitel kalkulátor

Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk Ön helyett!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.